Boek - Broodzetting en kwaliteit van het brood in de negentiende eeuw : opkomst en neergang van een gecentraliseerde bestuursmaatregel voor de controle op het brood in Nederland tussen 1811 en 1854
Myriam Daru
| Nummer | 1609 |
| Collectie | Bibliotheek Regionaal Historisch Centrum Eindhoven Boeken |
| Auteur | Myriam Daru |
| Uitgave | s.n. : Eindhoven, 1984 |
| Paginering | 42 p. |
| Annotatie | Scriptie in het kader van het werkcollege maatschappijgeschiedenis van agrarisch-verstedelijkte samenleving, Erasmus Universiteit Rotterdam / |
| Nummer | 1609 |
| Titel | Broodzetting en kwaliteit van het brood in de negentiende eeuw : opkomst en neergang van een gecentraliseerde bestuursmaatregel voor de controle op het brood in Nederland tussen 1811 en 1854 |
| Trefwoorden | voedingsmiddelen |
| SISO-code | 906.4 - Voedings- en genotmiddelen |









_500px_140x100.jpg)




